Teraz jest 07 wrz 2010 20:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Partnerski
PostNapisane: 06 kwi 2010 22:35 
Nowicjusz

Sprawdzcie, bo oszaleje :roll: :lol:

1 Jego intencje wobec Niej Cesarz: pozwala się sobą interesować, lubi byc obsłuzony :lol:

2 Jego oczekiwania wobec Niej Diabeł : przywiazania oczekuje :shock:

3 Jak Ją postrzega 2 buławy: po prostu jest :|

4 Co Jej może dać 6 mieczy: oby się nie przejechała, mozna razem przejsc na wyższy poziom albo kazde w swoją strone no ewentualnie koeljne spotkanie, wyjazd razem lub któres do któregoś :o

5 Ogólne jego nastawienie do Niej Sąd >5 pucharów, 7 denarów, Wieza : jego odejscie emocjonalne od Niej , bierze Ja na przetrzymanie.. :?

6 Co ukrywa Świat: oddalenie nie tylko fizyczne, może tez ukrywac poszukiwania gdzies indziej :lol:

7 Czego Ona oczekujesz 2 denary : wyboru! :evil:

8 Co mozesz dać z siebie Rydwan : wszystko w ruchu, ciągłe dojazdy ale tez inne aspekty jego osobowosci :shock:

9 Obraz relacji w chwili obecnej 7 mieczy : związek kłamstwem malowany lub kombinatorstwo którejs ze stron :?:

10 Jego działania w jej stronę kapłan, 10 buław, Wisielec : związek pozostanie zawieszony przez niego :cry:

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Waga, 4 buławy, kapłanka :na razie trwanie w luźnym związku bedą, podsumowujac wszytskie karty to on zaczyna sie bardzo szarpać, nie bardzo wie co zrobić ale jego obecna partnerka ma duzo dop powiedzenia :roll:

Co sadzicie ;) :?:

Tytuł: Re: Partnerski
PostNapisane: 07 kwi 2010 08:39 
Stały Bywalec

Spróbuję przedstawić swoją teorię :)

1 Jego intencje wobec Niej Cesarz- chęć uporządkowania relacji przy zachowaniu obiektywizmu, kontrola relacji i emocji.
2 Jego oczekiwania wobec Niej Diabeł- oczekuje namiętności, rzucenie się w wir uczuć nie licząc się z konsekwencjami, dla mnie to seks i uzależnienia wszelkiego typu.
3 Jak Ją postrzega 2 buławy- jako atrakcyjną osobę do spotkań erotycznych bez chęci angażowania się.
4 Co Jej może dać 6 mieczy- związek mający wiele przeszkód, czasem nieprzyjemności, wspólną "podróż" w przyszłość, nowy brzeg, pewne deklaracje. Myślę, że jednak na obecną chwilę nie jest to pewne.
5 Ogólne jego nastawienie do Niej Sąd >5 pucharów, 7 denarów, Wieża- Sąd mówi o wyjaśnieniu sytuacji, postęp w sprawie, to jest pozytywny lub negatywny, jednak tak przemiana jest konieczna. Mam wrażenie, patrząc na następne karty, że będzie to raczej zmiana niosąca żal i rozczarowanie, jakby świat zadrżał w posadach ale to nieuniknione, dalej można zauważyć konieczność zachowania cierpliwości i czekanie jedynie na rozwój wydarzeń.
6 Co ukrywa Świat- niepowodzenia w miłości lub egoistyczne jej postrzeganie. Oddalenie jakiś negatywnych doświadczeń z przeszłości.
7 Czego Ona oczekujesz 2 denary- konkretnej wiadomości/decyzji od niego.
8 Co możesz dać z siebie Rydwan- możesz dać uczucie silne ale takie, na które trzeba zapracować, pokonać jakieś przeszkody, działać by iść do celu, a nie czekać aż spadnie z nieba.
9 Obraz relacji w chwili obecnej 7 mieczy- związek, w którym któraś strona udaje pewne rzeczy uważając to za dobry pomysł na sukces w sprawie, brak stabilizacji w związku i określenia się, tzw. wywiedzenie przeciwnika w pole, wpuszczenie w maliny, itd., itp.
10 Jego działania w jej stronę kapłan, 10 buław, Wisielec- rozmowa, która odegra ważną rolę, jednak należy być bardzo wyczulonym, bo może przyjść zapłata za nasze obecne czyny czy słowa. Obrazowo to opisując: możemy na jakiejś transakcji zarobić bardzo wiele ale też o wiele więcej stracić. Może spojrzeć inaczej na związek uczuciowy i wyciągnąć wnioski.
11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Waga, 4 buławy, kapłanka- do uzyskania świadomości, że trzeba podjąć jakąś decyzję, zmian na którą raczej nie ma wpływu. Może oznaczać uwolnienie się od ograniczeń, nowe kontakty, nowy związek, może oznaczać tajemną miłość, wątpliwości, a może brak wiary w siebie. Zatem trzeba podjęć decyzję ale nie będzie to proste będzie wiele za i przeciw.

To tak na moje oko ;)

PostNapisane: 07 kwi 2010 10:00 
Bywalec

Z tej mąki chleba nie będzie. Pan jawi się tu jako osobnik o zapędach dyktatorskich (Cesarz i Diabeł), który nie liczy się ze zdaniem Pani. Ona jest dla niego tylko krótkim przystankiem na drodze kolejnych podbojów i zdobywania (2 Buław). Nie jest szczery, ukrywa coś, trzyma w oddaleniu lub też nie informuje o swoich prawdziwych intencjach (Świat, 7 Mieczy). Natomiast ona oczekuje zmiany, bo chce większego porozumienia i harmonii (2 Pentakli). Niestety nie doczeka się (Wisielec). On raczej nie zrezygnuje ze swojego dotychczasowego związku. Jest gotowy na romans (4 Buław) i nic ponadto. W tej sytuacji Rydwan na pozycji "co możesz dać z siebie" jawi się jako prosta rada: "uciekaj".

PostNapisane: 07 kwi 2010 11:28 
Wszędzie mnie pełno!

Tu nie ma zadnego układu partnerskiego, facet idzie z pozycji cesarza-czyli wszystko tak jak mu wygodnie, diabeł-toksycznosc całkowita a wisielec mówi ju tu sm za siebie, chlebka nie ma i nie bedzie, no i wieza w jego działaniach-brak podstaw w ogóle do czegokolwiek

PostNapisane: 07 kwi 2010 11:36 
Rozmowny Użytkownik

nic z tego Cesarz ma chec na sex bo tak chce . I zwieje Vi mieczy wieza - nic z tego . zadnego partnerstwa tu nie widze. I jeszcze 7 mieczy.
dac sobie spokój powinna.

Żyj - powiedziała nadzieja
Bez ciebie nie mogę - odpowiedziało cicho zycie

PostNapisane: 07 kwi 2010 18:15 
Wszędzie mnie pełno!

1 Jego intencje wobec Niej Cesarz- ma isc wszystko po jego mysli
2 Jego oczekiwania wobec Niej Diabeł- ma mu się całkowicie podporzadkowac
3 Jak Ją postrzega 2 buławy- jak się potknie o nia to zobaczy
4 Co Jej może dać 6 mieczy- oddalenie
5 Ogólne jego nastawienie do Niej Sąd >5 pucharów, 7 denarów, Wieża- ona dla niego nie istnieje,wieza na koncu burzy i tak te złe karty
6 Co ukrywa Świat- chce być jak najdalej od niej i nie mieszkac z nia
7 Czego Ona oczekujesz 2 denary-
9 Obraz relacji w chwili obecnej 7 mieczy- naciaganie i oszukiwanie,nieszczerosc,obłuda itp
10 Jego działania w jej stronę kapłan, 10 buław, Wisielec- no zawieszone, nie ma zadnych
11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Waga, 4 buławy, kapłanka-jeśli nie ma kobiety jakiejs to tylko do sexu

PostNapisane: 07 kwi 2010 20:30 
Nowicjusz

Dziekowac wszystkim bardzo ;)
W szczegolnosci Ombre najblirzszy opis relacji i trafny .

PostNapisane: 08 kwi 2010 00:34 
Stały Bywalec

Bardzo proszę i cieszy mnie, że choć trochę mój opis jest trafny, to dla mnie duży impuls do dalszej pracy z Tarotem, ponieważ jestem początkująca i jakoś nie mam wiary w swoje możliwości :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]