Dziewczęta

a ja bym chciała poznać wasze interpretacje kart. Wiadomo że biorąc kartę Y z tali jedna powie że widzi na niej jedno a druga jeszcze coś innego. A ja chciałam konkretnie poprosić co dla was np przykładowo oznacza dana karta. Co pokazuje przeważnie gdy ukaże się w rozkładzie ... Oczywiście zdaję sobie sprawę że każda karta ma mnóstwo interpretacji, ale czasami jest tak że jakaś karta pokazuje nam jedną z rzeczy bardzo dokładnie
Ja jeszcze zbyt krótko wróże by mieć jakieś przykłady ale np. umówiona jestem z tarotem (co kilka razy się już potwierdziło), że w sprawie dzieci pokazywać mają :
Kapłanka - matkę osoby której się wróży
Cesarzowa - matka, ale raczej jest to osoba która posiada dziecko (np osoba której się wróży)
głupiec - dziecko 6-15 lat
Słońce - dziecko 1-6 lat
Gwiazda - chęć posiadana dziecko, staranie się o nie
Księżyc - ciąża niewiadoma (najczęściej gdy klientka już jest w ciąży ale o tym nie wie), ciąża ukrywana, bądź po prostu zajście w ciążę (szczególnie przy Asie pałek lub pucharów)
I inne :
3 Pucharów - świętowanie bądź duża impreza - chrzciny, komunia, wesele
4 Pałek - wesele + z Papieżem - ślub kościelny
6 Mieczy - wyjazd na dłużej bądź przeprowadzka, opuszczenie dotychczasowego miejsca
8 Pucharów - wyjazd lub odejście od danej rzeczy (pracy, miłości itd)
Świat - jeśli pojawi się przy pytaniu z podróżami to na pewno będzie to Zagranica, lub przy kartach z wyjazdem związanych
Cesarz - pracodawca bądź nowa praca, sprawy z pracą związane
Królowa Mieczy - urzędniczka wysoka rangą ale nie do końca. Nie jest to np. szefowa czy dyrektorka ale jakaś jej podwładna której my podlegamy. Tak też np. urzędniczka która może nami zarządzać bądź prawa ręka dyrektora itd
8 pałek - wiadomość lub przyśpieszenie sprawy
Wisielec - nuda, stagnacja, po prostu nie wydarzy się nic ciekawego ... (ale to raczej tylko przy rozkładach dziennych)
A jakie wy macie sugestie kart które często się powtarzają ?