Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Obliczanie Karty Osobistej
PostZamieszczono: 13 lip 2010 17:21 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Moja data urodzenia po zredukowaniu daje 19 - Słońce więc jest kartą osobistą. Co będzie moją kartą duszy - czy Koło Fortuny bo 1+9=10 czy Mag bo 1+0=1?

PostZamieszczono: 13 lip 2010 22:04 
Hurra, mogę prosić o interpretację!
Awatar użytkownika

Według tego co znalazłem to Mag bo karta duszy jest "zredukowana" do jednej cyfry (tak przynajmniej rozumiem sposób Crowleya).
Jeśli chodzi o karty urodzenia to po prostu masz trzy: Słońce, Koło Fortuny i Mag Jeśli chcesz powalczyć z angielskim to link poniżej zawiera błąd: pomiędzy tarot i school nie ma kropki (pisane łącznie) i poszukaj Birth Cards

PostZamieszczono: 14 lip 2010 00:26 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

To już cała konstelacja kart a nie karta osobista. Pod tym linkiem do Szkoły Tarota w dziale kart urodzenia nie rozróżniają nawet która jest która. Zidentyfikownaych jest 12 par odpowiadającym znakom zodiaku a to wynika też ze sposobu obliczania "w parach". W sumie to strasznie rozwleczone tłumaczenie. Sposób jak inne i jest tylko czyjąś opinią, tyle że klasyfikuje miliony ludzi jako 12 typów. Poniżej opinia do której ja się przychylam.

Według mnie, owszem istnieje 12 znaków zodiaku ale nie musimy pracując z tarotem ograniczać się do tylko tyluż par kart. Jest tylko 9 konstelacji-grup kart od 1 do 9 gdyż sprowadzamy numerologicznymi metodamy datę urodzenia do pojedynczej liczby. W każdej konstelacji jest jednak kilka możliwości - po trzy w pierwszych czterech i po dwie w pozostałych pięciu. Jako przykład weźmy coś z każdej grupy:
- 2 Arcykapłanka - w grupie są karty sprowadzalne do numerologicznej dwójki 2-11-20 i możliwe kombinacje karty osobistej i karty duszy to 2-2, 11-2 i 20-2
- 6 Kochankowie - w grupie są dwie karty 6 i 15 więc i tylko dwie możliwe kombinacje 6-6 i 15-6

Posługując się przykładem łatwo zidentyfikować pozostałe grupy:
- 3 Cesarzowa - zawiera 3 i karty redukujące się do trójki czyli 12-21- grupy możliwe 3-3, 12-3 i 21-3
- 4 Cesarz - zawiera 4 i karty redukujące się do czwórki czyli 13-22 - grupy 4-4, 13-4, 22-4
- 5 Papież - zawiera 5 i 14 - grupy 5-5 i 14-5
- 7 Rydwan - zawiera 7 i 16 - grupy to 7-7 i 16-7 itd. ....
Każda z powyżej wymienionych par przecież wypada inaczej zidentyfikować i opisać chyba? Chociaż da się i do jednego wora wrzucić.
W sumie takich par możliwych jest - przecież to Tarot - dwadzieścia dwie gdzie dla uproszczenia wliczam też swoją jedyną trójcę wśród par czyli 19-10-1.

Ta trzecia karta w każdej konstelacji też chyba musi nas dotyczyć? To jednak inny temat: karta-cienia-albo-ukrytego-czynnika-t967.html

PostZamieszczono: 03 paź 2010 09:36 
Pogromca Wszelkich Tematów
Awatar użytkownika

W jednej z książek, które aktualnie czytam ;) ( "Wielka księga Tarota Crowley'a" Angeles Arrien) obliczenia są przeprowadzane w następujący sposób:
np. dla daty 9.9.1956- dodajemy dzień i miesiąc (9+9=18),
wynik dodajemy do roku urodzenia (18+1956=1974),
uzyskaną liczbę (1974) redukujemy otrzymując 21, a następnie 3

Liczby dwucyfrowe, to karty osobowości, a jednocyfrowe - karty duszy. Jeśli wynik końcowy jest większy od 22, redukujemy go do jednej cyfry , wtedy osobowość i duszę określa ta sama liczba.

Jedyna kombinacja trzech liczb pojawia się, gdy liczbą osobowości jest 19. Wtedy liczba 10 (Koło Fortuny) jest symbolem kreatywności, a Mag (1) symbolem duszy.

Aby wyliczyć kartę rozwoju na ten rok, należy w ten sam sposób dodać dzień i miesiąc urodzenia do bieżącego roku (rok trwa od urodzin do urodzin).
Według autorki Głupiec i Mag nigdy nie stanowią Symboli Rozwoju Osobowości, ponieważ każdy człowiek posiada odwagę (Głupiec) oraz zdolność uczenia się komunikacji (Mag). Dlatego przy obliczaniu cykli rozwoju liczba 22 jest zawsze sprowadzana do 4, a np. 28 do 10 (nie do 1).
Przy obliczeniach można zauważyć, że w kolejnych latach liczby podążają w pewnej kolejności. Gdy nastąpi przeskok w liczbach oznacza to koniec pewnego Cyklu Rozwoju i rozpoczęcie nowego. Jest to często rok przemiany, w którym następuje zdecydowany koniec i wyraźny początek. Jest to tzw. punkt zwrotny w życiu.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 10:10 
Mózg Forum

Gosiu, czy moglabys to zrobic na jakims konkretnym przykladzie, np. na moim, bo jakos to do mnie nie dociera, choc jest bardzo ciekawe. Moja data 10.06.1955. Najlepiej by bylo gdybys jeszcze mogla opisac date kogos innego wsrod nas, jakos nie mam glowy do numerologii....moze dlatego, ze dla mnie jest w tym zbyt duzo kombinacji i przedziwnych rachunkow...nigdy nie lubilam matematyki

PostZamieszczono: 03 paź 2010 10:34 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Witaj!.Lili jestes niemożlia. :lol: :lol:
[quote="rudalila"]Gosiu, czy moglabys to zrobic na jakims konkretnym przykladzie, np. na moim, :lol: :lol:
Najlepiej by bylo gdybys jeszcze mogla opisac date kogos innego wsrod nas......

Dobra z Cebie dziewczynka :lol:

Gosiu. ja tez nie potrafię liczyc :lol: :lol: .Jakbys mogła i chciała tak w wolnej chwili, to ja druga do tej kolejki.:lol: :lol:
11.06.1958.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 10:43 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

sprobowalam obliczyc liczbe osobista, liczbe duszy i karty rozwoju na ten i przyszly rok dfla Rudejlili: (wg podanej przez Gosie metody Crowley'a)
10.06.1955
10+ 6 = 16 (nie rozbijamy 10 na 2 liczby 1 i 0 ??? )
16+ 1955 = 1971 = (1+9+7+1) 18 i jest to karta osobowosci
karta duszy 1+ 8 = 9

Karta rozwoju na ten rok :
10+6 + 2010 = 2026 = 10 = 1

karta rozwoju na kolejny, 2011 rok :
10+6+2011 = 2027 = 11 = 2

na kolejny 2012
10+6 + 2012 = 2028 = 12 = 3

czy tak to wlasnie ma wygladac ??

PostZamieszczono: 03 paź 2010 11:00 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

i Miriam (wg Crowley'a)
11.06.1958

karta osobowosci
11+6+1958= 1975 =22
katra Duszy = 4

Karta rozwoju osobistego na ten rok 2010
11+6+2010= 2027 = 11

na kolejny
11+ 6+ 2011 = 2028 = 12

PostZamieszczono: 03 paź 2010 11:25 
Mózg Forum

Sanna pisze:
sprobowalam obliczyc liczbe osobista, liczbe duszy i karty rozwoju na ten i przyszly rok dfla Rudejlili: (wg podanej przez Gosie metody Crowley'a)
10.06.1955
10+ 6 = 16 (nie rozbijamy 10 na 2 liczby 1 i 0 ??? )
16+ 1955 = 1971 = (1+9+7+1) 18 i jest to karta osobowosci
karta duszy 1+ 8 = 9

Karta rozwoju na ten rok :
10+6 + 2010 = 2026 = 10 = 1

karta rozwoju na kolejny, 2011 rok :
10+6+2011 = 2027 = 11 = 2

na kolejny 2012
10+6 + 2012 = 2028 = 12 = 3

czy tak to wlasnie ma wygladac ??

Czy ktos zechce cos powiedziec na temat mojej osobowosci 18 , a takze na temat karty duszy-9? walcie bez ogrodek, czasem dobrze gdy ktos wyleje kubel zimnej wody na glowe...Zibko..! licze na ciebie....na innych rowniez.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 11:33 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Sannus ,dzieki !.....Zibku wstawaj i bierz sie do pracy ...wiedźmy czekaja. :lol: :lol: :lol: Przepraszam ,innych tez zapraszam.
Rudalisico ,ja tylko zjem sniadanie i sprobuje sie zmierzyc z Twoimi liczbami :D

PostZamieszczono: 03 paź 2010 11:52 
Stały Bywalec
Awatar użytkownika

Rudalia z Daty urodzenia masz I Maga na ten m-c i rok wygląda to tak wg. mojej osobistej metody :

I Mag + IV ( 2010 = 3+ 1 = 4) + (m-c = 10 - I Mag ) Październik 2010

Widzę bardzo ważne działania w sprawach zawodowych awanse,nowe oferty pracy, inwestycje które zakończone zostaną sukcesem lecz również Powodzenie i otoczenie facetami którzy mogą Cię adorować.

Mag + Arcykapłan + Arcykapłanka = Listopad 2010

Grudzień 2010 .......... przyśpieszę bo mnie gonią ...... Zakochasz się bądź zajdziesz w Ciążę w Grudniu tego roku . :evil:

PostZamieszczono: 03 paź 2010 12:04 
Mózg Forum

aurelian pisze:
Rudalia z Daty urodzenia masz I Maga na ten m-c i rok wygląda to tak wg. mojej osobistej metody :

I Mag + IV ( 2010 = 3+ 1 = 4) + (m-c = 10 - I Mag ) Październik 2010

Widzę bardzo ważne działania w sprawach zawodowych awanse,nowe oferty pracy, inwestycje które zakończone zostaną sukcesem lecz również Powodzenie i otoczenie facetami którzy mogą Cię adorować.

Mag + Arcykapłan + Arcykapłanka = Listopad 2010

Grudzień 2010 .......... przyśpieszę bo mnie gonią ...... Zakochasz się bądź zajdziesz w Ciążę w Grudniu tego roku . :evil:

O, Jezzzuuuu!!! to musze sie zaczac rozgladac wkolo za tymi adoratorami...od przybytku glowa nie boli. Dzieki, Aurelian, nie omieszkam cie powiadomic...no chyba ,ze to moj chlopak zacznie mnie wkoncu adorowac... :lol: :lol: :lol: wroci steskniony z tej Pragi.... :lol: :lol: :lol:

Zakochac sie...? czemu nie...? jestem otwarta :lol: na nowe..z ciaza bedzie troche trudniej w moim wieku... :lol: :lol: :lol: ...ale moze sobie sprawie suczke dla mojego Kukiego, bo biedny juz taki zdesperowany, nawet na psy wlazi...moze to bedzie ciaza od mojego Kukiego...
Oj..!!!!! a moze moja corcia z Nowego Jorku zajdzie w ciaze...to by bylo cudownie...!!!

PostZamieszczono: 03 paź 2010 12:13 
Awatar użytkownika

Dziewczęta już odpisuję :)

Lila
Karta osobowości - XVIII
Karta duszy - IX
Karta rozwoju od 10.06.2010 do 9.06.2011 to X ( Sanno super wyliczyłaś)

XVIII- jako osoba masz w sobie niespotykany magnetyzm, posiadasz zdolność rozświetlania mroków. Jesteś romantyczna, ale podejmujesz decyzje, które inspirują Cię, a nie zwodzą. Oszustwo jest dla Ciebie czymś z czym trudno jest Ci się uporać w różnych momentach życia. Twoją naturalną skłonnością jest dążenie do autentyczności w życiu. Wielu osobom może się wydawać, że Cię znają lub są z Tobą związane lecz dopuszczasz do siebie tylko niewielkie grono. Pociągają Cię osoby spod znaku Ryb. Posiadasz wrodzoną umiejętność dokonywania wyborów. Często życie może stawiać Cię przed taką koniecznością. Będziesz pomagać innym odkrywać ich prawdziwą naturę.

IX- karta duszy stanowi wewnętrzną bazę energii- słowa kluczowe dla tej karty to: iluminacja, introspekcja, poszukiwacz, może mówić o potrzebie samotności i zgłębiania własnego wnętrza,

X- cokolwiek zostało rozpoczęte w roku Cesarza lub Rydwanu rodzi owoce w tym roku, to rok przełomów, samorealizacji i determinacji by zmienić swoje życie na lepsze. Rok nieoczekiwanych okazji, zastrzyku gotówki lub otrzymania spadku. Twoje wysiłki doczekają się nagrody.

Zaznaczam, że większość powyższego tekstu to fragmenty z książki, która podałam wcześniej :)

PostZamieszczono: 03 paź 2010 12:18 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

udalo mi sie Obrazek ciesze sie :D

PostZamieszczono: 03 paź 2010 12:33 
Awatar użytkownika

Miriam
XXII- jesteś postrzegana przez innych jako osoba niezwykle kreatywna i poszukująca różnorodności, jesteś odważna i chętnie podejmujesz ryzyko, nie okazujesz lęku, nawet gdy to uczucie trawi Cię od wewnątrz, chętnie zajmujesz się sprawami związanymi z mistyką, świadomością, inspirujesz innych ludzi do przeżycia przygody, Twój zachwyt i uczucie oczekiwania są zaraźliwe.

IV- masz wewnątrz siebie pokłady siły i zdolności przywódczych

XI-powót cudu, zachwytu, pasji, witalności, pociąg do twórczych, pełnych pasji ludzi, umiejętność wykorzystania talentów, tworzenie silnego wnętrza, ważne będą osoby spod znaku Lwa, odgrywanie wielu różnych ról, zaufanie do samego siebie lub niezłomna wiara.

Źródło jak wyżej.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 12:39 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Gosiu, Ramono, wiedzmy, wiedzmini, czy moglabym Was prosic o napisanie czegos o Smierci i Umiarkowaniu, to moje kary rozwoju na ten i nastepny rok. Mnie one mowia, ze cos juz sie zaczelo dziac w moim zyciu, jakies zmiany, powolne ale dosc radykalne, z tym, ze na efekty - spokoj, spelnienie musze poczekac do kolejnego , 2011, a moze nawet do 2012 roku (Smierc - karta rozwoju na 2010, Umiarkowanie - 2011)

PostZamieszczono: 03 paź 2010 14:29 
Mózg Forum

Gośka pisze:
Dziewczęta już odpisuję :)

Lila
Karta osobowości - XVIII
Karta duszy - IX
Karta rozwoju od 10.06.2010 do 9.06.2011 to X ( Sanno super wyliczyłaś)

XVIII- jako osoba masz w sobie niespotykany magnetyzm, posiadasz zdolność rozświetlania mroków. Jesteś romantyczna, ale podejmujesz decyzje, które inspirują Cię, a nie zwodzą. Oszustwo jest dla Ciebie czymś z czym trudno jest Ci się uporać w różnych momentach życia. Twoją naturalną skłonnością jest dążenie do autentyczności w życiu. Wielu osobom może się wydawać, że Cię znają lub są z Tobą związane lecz dopuszczasz do siebie tylko niewielkie grono. Pociągają Cię osoby spod znaku Ryb. Posiadasz wrodzoną umiejętność dokonywania wyborów. Często życie może stawiać Cię przed taką koniecznością. Będziesz pomagać innym odkrywać ich prawdziwą naturę.

IX- karta duszy stanowi wewnętrzną bazę energii- słowa kluczowe dla tej karty to: iluminacja, introspekcja, poszukiwacz, może mówić o potrzebie samotności i zgłębiania własnego wnętrza,

X- cokolwiek zostało rozpoczęte w roku Cesarza lub Rydwanu rodzi owoce w tym roku, to rok przełomów, samorealizacji i determinacji by zmienić swoje życie na lepsze. Rok nieoczekiwanych okazji, zastrzyku gotówki lub otrzymania spadku. Twoje wysiłki doczekają się nagrody.

Zaznaczam, że większość powyższego tekstu to fragmenty z książki, która podałam wcześniej :)

Jeeeejuuuuu!!!! gdybys nie podala,ze to z ksiazki to bym pomyslala, zy ty jasnowidzka jestes...! Swietnie, Gocha! wszystko sie zgadza...Zaraz siadam i szukam tej ksiazki na inernecie..to straaasznie ciekawe i fascynujace. Dzieki, Goska! jeszcze tylko dopowiedz co to znaczy z tym rokiem Cesarza i Rydwanu,kiedy to bylo? bo cos mi chyba umknelo......Jako osoba- slowo w slowo -podpisuje sie pod tym

PostZamieszczono: 03 paź 2010 14:38 
Mózg Forum

ramona pisze:
Oj to Ja poleciałam cos innego , ale może coś się zgadza ;) lila

Czy ja wiem czy cos innego...? twoja interpretacja wcale nie wyklucza tej, ktora przedstawila Gosia, prawie wszystko sie zgadza....mialabym ochote odniesc sie zwlaszcza do kilku cytatow...ale moze zrobie to pozniej, bo teraz musze zrobic cos w chalupie, zdzwonic sie z moimi dziecmi czy sie do mnie wybieraja....Dzieki, Ramona, to tez swietna robota, skad masz te informacje?

PostZamieszczono: 03 paź 2010 16:16 
Awatar użytkownika

Sanna
XIII- zrywanie związków lub dokonywanie w nich istotnych przemian, ukazanie nowej jakości, postawy, przekonań. Całkowite odejście od status quo, nasze "ja" ukaże się w możliwie najpełniejszej formie, pojawienie się ważnych osób spod znaku Skorpiona.

XIV-niezwykle twórczy rok, rok asymilacji, integracji, stabilności, ważne są osoby spod znaku Strzelca, dążenie do równowagi, piękna, harmonii, zaangażowanie w ważny, twórczy projekt lub pomysł.

Lila
Rok Rydwanu u Ciebie trwał od 10.06. 2007 do 9.06. 2008, a rok Cesarza od 10.06.2004 do 9.06.2005.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 22:18 
Mózg Forum

ramona pisze:
LILA-18-KŚIĘŻYC-OSOBOWOŚĆ
Marzenia i złudzenia[tak , ale to juz bylo, mysle, ze wkoncu z tego wyroslam*] .Często iluzjonistyczne widzenie świata takim jakim się chce [*]moze bardzej ludzi, ale swiata chyba tez troche, ale to tez kiedys, juz chyba nie, a nie takim jaki jest w rzeczywistośći.Silna anima potrzeba opieki , może być silny związek z matką[*dlugo sie na nia zloscilam, ale zawsze o niej pamietalam, teraz juz jest inaczej, cos sie zmienilo, chcialabym spedzac z nia wiecej czasu].Osoba bardzo emocjonalna , łatwo ją zranić.[moze nie az tak latwo,nie umiem sie gniewac,nawet jak sie zloszcze na kogos to mi dosc szybko przechodzi*]
Dobrze rozwinięta intuicja[mysle,ze tak*] i wyobraznia[?[color=#FF8080] moze,nie wiem[/color]*].Sny dobry kontakt z podswiadomością .[TAK*]
Może być naturalny dar uzdrawiania.[byc moze,nie wiem*]
W negatywie nadwrażliwośc[*?nie wiem], nieumiejętność oceny sytuacji i możliwość rozczarowań ze względu na budowanie zamków na lodzie i iluzje[byc moze kiedys,ale chyba nie*].Częste zmiany, podróże i przeprowadzki[TAK,TAK, TAK*] , trudności w ustabilizowaniu sie[TAK, ale to juz przeszlosc*]. Możliwośc posługiwania się władzą dla wykorzystania innych[nie rozumiem pytania, nie wiem,byc moze*]
Samotność , zamykanie się w swoim świecie wewnętrznym.[moze nie az tak,ale nie nudze sie ze soba*]
Jednak wydaje mi się że ta 1 -Mag i 8- Siła daje Ci aktywność umysłu i wewnętrzną siłę , która zdyscyplinuje Cię do zaradności i poradzenia sobie z życiowymi problemami.[TAK*]
9-Pustelnik - karta duszy
Dojrzała dusza , która powinna kochać wszystkich ludzi miłością uniwersalną i pomagać im nie oczekując w zamian zapłaty, wtedy będzie spełniona.Wyzbyć się egoizmu i koncentrowania na sobie jako jednostce.
Twoja dusza kieruje się mądrością i nabytymi doświadczeniami , które pozwalają jej szukać dróg wyjścia i rozwoju , oraz odpowiedziec na pytanie
'kim jestem i dokąd zmierzam"?Jesteś romantyczką , masz wielką wyobraznie i powinnaś
kultywować swoją hojność,wspułczucie ,tolerancje i wrazliwość.
[mysle,ze tak*]

PostZamieszczono: 03 paź 2010 22:32 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Gosiu, bardzo dziekuje. Wyglada na to, ze tak wlasnie sie dzialo i wciaz dzieje...

PostZamieszczono: 03 paź 2010 22:38 
Awatar użytkownika

No mi wyszło tak:
Karta osobowości - (20) XX Sąd - :shock: nie bardzo wiem jak to ugryźć, osoba myśląca globalnie, nie skupiająca się tylko na sprawach swoich i bierzących- ale głupio tak o sobie pisać :lol:
Karta duszy - II Kapłanka, ja jestem numerologiczną 2 (z 11) i rakiem, kapłanka musiała się tu pojawić ;)
Na bierzący rok: (4) IV Cesarz
Na nastepny: (5) V Papież
Mi przyszło do głowy, ze ta 4 i 5 to sa karty/ lata, w których układam sobie swój świat dookoła, a potem w nastepnym roku, małżeństwo i rodzina :? Ale ja jestem za młoda na takie rzeczy!!! :lol:

PostZamieszczono: 03 paź 2010 22:47 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

Gośka pisze:
MiriamXXII- jesteś postrzegana przez innych jako osoba niezwykle kreatywna i poszukująca różnorodności, jesteś odważna i chętnie podejmujesz ryzyko, nie okazujesz lęku, nawet gdy to uczucie trawi Cię od wewnątrz, chętnie zajmujesz się sprawami związanymi z mistyką, świadomością, inspirujesz innych ludzi do przeżycia przygody, Twój zachwyt i uczucie oczekiwania są zaraźliwe.IV- masz wewnątrz siebie pokłady siły i zdolności przywódczych

XI-powót cudu, zachwytu, pasji, witalności, pociąg do twórczych, pełnych pasji ludzi, umiejętność wykorzystania talentów, tworzenie silnego wnętrza, ważne będą osoby spod znaku Lwa, odgrywanie wielu różnych ról, zaufanie do samego siebie lub niezłomna wiara..

Sanno ,Gosiu dzieki mam nadzieje ,ze tak bedzie ,bo pomyslałam,ze ta XI to jak ten WISIELEC.

PostZamieszczono: 03 paź 2010 22:49 
Mózg Forum
Awatar użytkownika

a co dzieje sie z nami, gdy mamy w danym roku Wieze ?? Czy wali sie nam cale zycie na leb, na szyje, czy mozna w tej karcie zobaczyc cos jeszcze oprocz zapowiedzi gwaltownych zmian ??

PostZamieszczono: 04 paź 2010 20:29 
Awatar użytkownika

Tarotka pisze:
Karta osobowości - (20) XX Sąd
Karta duszy - II
Na bierzący rok: (4) IV Cesarz
Na nastepny: (5) V Papież

XX-ważne jest dla Ciebie, aby być twórczą w domu i w pracy, sukcesy w pracy nie dają Ci radości jeśli nie towarzyszy im udane życie rodzinne i na odwrót; patrząc na daną sytuację potrafisz nie tylko przeanalizować jej genezę, lecz widzisz ją także w szerszej perspektywie, inni postrzegają Cię jako osobę niezwykle przenikliwą, masz dar przekazywania swioch koncepcji w zrozumiały sposób, Twój dar postrzegania połączony z umiejętnością porozumiewania się z innymi, czyni z Ciebie świetnego konsultanta lub krytyka, osoby spod znaku Lwa mogą odzwierciedlać Twoją chęć twórczego działania.

II- intuicja, niezależność, jasność, powinnaś zaufać swojej intuicji

IV-w latach Cesarza ludzie starają się korzystać ze swoich zdolności przywódczych, mogą rozpoczynać nowe projekty, objąć istotne obowiązki, mogą wyruszyć w podróż, rozwiązać ważne sprawy związane z mężczyznami, mogą nauczyć się obierania nowych kierunków od osób spod znaku Barana, mogą zainteresować się sztuką wizualną lub fotografią.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna